103 saat sonra peş peşe güzel haberler

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde büyük yıkımlara neden olan depremin üzerinden 5 gün geçti. Umutlar hala taze. Enkaz altından ise sevindirici haberler gelmeye devam ediyor.

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş depremlerinde yüzlerce kurtarma ekibi ve binlerce gönüllü enkaz altından sevindirici haber verebilmek için çalışıyor.

103. SAATTE BİR MUCİZE DAHA

Adıyaman'da 60 yaşındaki Vesile ve Eyüp Ak çifti enkaz altından kurtarılıyor. 

ÖZBEK EKİP KURTARDI

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'ın Antakya ilçesi Cumhuriyet mahallesi Aslı Ayan Sokakta yıkılan 4 katlı Bayaslı Apartmanının enkazından 32 yaşındaki Naim Bayaslı, 102 saat sonra Özbekistan kurtarma ekibi tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

ELBİSTAN'DA DA 1 KİŞİ ÇIKARILDI

Kahramanmaraş'ta bir mucize daha gerçekleşti. Elbistan'da 102. saatte 33 yaşındaki Mahmut Şahin 20 saatlik çalışma ile çıkarıldı.

102. SAATTE 9 KİŞİ SES VERMİŞTİ! BİR BİR ÇIKARILIYORLAR

Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'daki 10 ili etkileyen depremlerde yıkılan Hatay'ın İskenderun ilçesindeki 5 katlı Arzu Apartmanı enkazında dün görev yapan ekipler, yığınların altında ses tespit etti.

Apartmanın birinci katında karşılıklı ikamet eden iki ailenin 9 ferdinin enkaz altında olduğunu değerlendiren ekipler, buradaki kurtarma faaliyetlerini iş makinelerinin de yardımıyla titizlikle yürütüyor.

9 kişiyle temas kurulan enkazdan 102. saatte Oktay ailesinin 6 ferdi kurtarıldı.

Şu sıralar Kılınç ailesinin kurtarılması için çalışmalar sürüyor.