12 yaşındaki genç kız vahşice katledildi

Paris'te bir sokakta bulunan bavulun içinden, 12 yaşındaki Lola Daviet'in cansız bedeni çıktı. Polis, olayla ilgili cinayet soruşturması başlatırken, kızın öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ve işkence gördüğüne inanıldığını aktardı.

Fransız polisi, Paris'in kuzeydoğusunda bir evin dışındaki bavulun içinden 12 yaşındaki bir kızın cansız bedeninin bulunmasının ardından cinayet soruşturması başlattı.

Bavulun içinde cansız bedeni bulunan 12 yaşındaki Lola Daviet'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ve işkence gördüğü inanılıyor.

BAŞ ŞÜPHELİ YAKALANDI

Konuya ilişkin cinayet soruşturmasının açılmasının ardından pazartesi günü, 24 yaşındaki evsiz bir kadın ve 43 yaşındaki bir erkek olmak üzere iki şüpheli Paris'te hakim karşısına çıktı.

İki kişinin daha polis tarafından sorgulandığı bildirilirken, "işkence ve barbarlık eylemleriyle işlenen tecavüz" ve "cansız bedeni saklama" suçlarından resmi soruşturma açıldı.

ELİNDE BAVULLA DOLAŞMIŞ

Baş şüphelinin, cuma günü Lola okuldan ayrıldıktan sonra takip ettiği iddia edildi. Görgü tanıklarının aktardığına göre, evsiz kadının elinde büyük bir bavulla dolaştığı görüldü.

OTOPSİ RAPORU: BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Lola'nın cansız bedeninin bulunduğu bavul, ebeveynleri Delphine ve Johan ile birlikte yaşadığı bölgenin yakınındaki bir apartmanın bahçesine bırakıldı. Otopside Lola'nın boğazında yaralar bulundu; savcılık, kızın boğularak öldüğünü bildirdi.

KATİL ZANLISININ PSİKOLOJİK SORUNLARI VARMIŞ

Fransız basınında yer alan haberlere göre, baş şüphelinin işsiz olduğu, sokakta yaşadığı ve ciddi "psikiyatrik sorunlar" yaşadığı bildirildi.