3 Aralık Engelliler Günü'ne Özgür Ozan Karak İştirak Etti

Mersin'de ''3 Aralık Engelliler günü'' münasebetiyle düzenlenen programa katılan Toros  Devlet Hastanesi başhekimi Özgür Ozan Karak, farkındalık uyandıran  günün önemine değindi

Konuşmalarını Yapan Başhekim Op. Dr. Özgür Ozan Karak ‘’3 Aralık Engelliler Günü Nedeniyle Bir Araya Geldik.Aslında Bugünün En Önemli Anlamı İnsanlarımızda Farkındalık Yaratmaktır.Her Sağlıklı Birey Engelli Adayıdır. Ama Asıl Engel Zihnimizdeki Perdedir. Zihinlerimizde Ki Perdeyi Açınca Yapamayacağımız Başaramayacağımız Ve Aşamayacağımız Engel Yoktur.

Engelli Statüsünde Olup Gerek Ulusal Gerek Uluslararası Platformda Bir Çok Alanda Başarı Elde Eden Bireyler Buna Güzel Bir Örnektir. Biz Hastane Yöneticileri Olarak Engelli Olarak Hastanemize Başvuran Ve Çalışan Kardeşlerimize Hastanemizin Her Köşesine Rahat Ulaşabilecek Ve Hizmet Alabilecek Şekilde Kurumumuzda Düzenleme Yapma Görevimiz Vardır.

Aynı Zamanda Engelli Çalışanlarımıza Fırsat Eşitliği Kıstası İle Her Birimde Görev Verme Yükümlülüğümüzün Bilincindeyiz. Hep Beraber Omuz Omuza Yan Yana Uzun Yıllar Birlikte Güzel İşler Çıkaracağımız Hedefi İle 3 Aralık Engelliler Gününüzü Kutluyorum’’ Şeklinde Konuştu.

Başhekimin Konuşmasından Sonra Toros Devlet Hastanesi Türk Sanat Müziği Korosu Çalışanlara Konser Verdi.