5 'li masa adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayları da bugün içerisinde açıklanacak

Masadaki 5 lider bugün Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde cumhurbaşkanı adayını açıklamak için toplanıyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun isminin açıklanmasına kesin gözüyle bakılırken, ittifaktaki partililere gelen davet mesajlarında 'Cumhurbaşkanı yardımcıları' detayı ise dikkat çekti.

 

‘HEDEFİMİZ; KAYBEDENİ OLMAYAN BİR ZAFERDİR’

Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada birliktelik vurgusu yapılarak “Düne ve bugüne sıkışmadan, ‘Yarının Türkiyesi’ni inşa ve ihya etmekte kararlıyız! Bizler, 85 milyon insanımızın hiçbir ferdini dışarda bırakmadan, hiç kimsenin kalbini kırmadan, güvenini boşa çıkarmadan yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz; kaybedeni olmayan bir zaferdir” denildi.

 

ADAYI KARAMOLLAOĞLU AÇIKLAYACAK

Liderler, bugün ise saat 14.00’te Saadet Partisi ev sahipliğinde tekrar bir araya gelecek. Toplantıda, Millet İttifakı’nın 13. cumhurbaşkanı adayı ve geçiş süreci yol haritası açıklanacak. Cumhuriyet’te yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı adayının Saadet Partisi Genel Merkezi önünde, ittifakın “en yaşlı lideri” olduğu gerekçesiyle Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tarafından ilan edilmesi bekleniyor.