Adamı canlı canlı yutan timsahın açılan midesi herkesi hayrete düşürdü

Endonezya'da balıkçılık yaparak geçimini sağlayan 3 çocuk babası Samsul Bahri, 19 Temmuz'da Kuzey Kalimantan eyaleti Nunukan Regency'deki Semaja Nehri'nde balık avlamaya çıktı. Bahri, nehirde açıldıktan sonra elindeki karidesle beklemeye koyuldu.

Arkasından sinsice yaklaştı

Bahri'nin balık beklediği sırada arkadan sinsice yaklaşan dev timsah, adamı canlı canlı yuttuktan sonra kayıplara karıştı. Bahri'nin eve gelmemesi üzerine ailesi tarafından polise haber verildi. Barınağa giden ekipler, Bahri'nin arkadaşlarından aldıkları bilgiler doğrultusunda ilk sıraya timsah saldırısı ihtimalini koydu ve bölgedeki timsahları taramaya başladı.

Katil timsah tespit edildi

Ekipler, sık sık bölgeye uğrayan bir timsahı tespit ettikten sonra yakalamak için kolları sıvadı. Tam 3 gün devam eden çalışmalar sonucunda timsah yakalandı ve uzmanlar aracılığıyla midesi açıldı.

İçeride olmaması hayrete düşürdü

Ancak Bahri'nin kalıntıları timsahın midesinde yoktu. Herkesi hayrete düşüren olayın aslı, ekiplerin detaylı incelemesinden sonra anlaşıldı. Buna göre timsahın Bahri'yi sindirdiği ve bu nedenle midesinin boş olduğu belirtildi.