Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı İlkay Atmaca Ak Parti Anamur İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi

Yüksek Makina Mühendisi olarak Türkiye' nin geleceğine yönelik pek çok çalışmanın altına imzasını atan ve tarım sektöründe adından sıkça söz ettiren AK Parti Milletvekili Aday Adayı İlkay Atmaca, AK Parti Anamur İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. 

Donanım dolu bir iş hayatına sahip olan ve çalışma hayatına aktif bir şekilde devam ederek başta Mersin olmak üzere birçok ile olan katkılarıyla bilinen Sayın Atmaca, neden milletvekili adayı olduğunu, adaylık sürecini, aday olduğunda neler yapacağını dile getirdi. 

Tasarımlarını, projelerini ve çalışmalarını Türkiye'nin geleceğine yönelik daha kapsamlı bir şekile fayda sağlayacak konuma getirmek istediğini dile getiren Sayın Atmaca, tarım alanında elde etmiş olduğu başarıları siyaset çatısı altında daha çok insana duyurabileceğini ve Türkiye' ye ileriye dönük bir şekilde fayda sağlayabilecek durumlara ulaşabileceğini ifade etti. 

Mersin kentinin bir "tarım şehri" olması gerektiğini vurgulayan AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı İlkay Atmaca, milletvekili seçildiği taktirde birlik ve beraberlikten doğacak kuvvetle birlikte Türkiye'nin geleceğine yönelik güzel işler başarabileceğini söyledi.