AK Parti Mersin’e özel sayfa açtı: Yeni il koordinatörü ve ilçe başkanı atandı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Mersin teşkilatından Ankara ziyareti gerçekleşti. Ziyaret neticesinde AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile görüşme gerçekleştiren heyet, Mersin İl Koordinatörü ve Toroslar ilçesinin yeni başkanını da belirlediler. AK Parti Mersin heyetinde il başkanı Adem Aldemir, İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Soyer, Mehmet Yahlizade ve yeni Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser eşlik etti.

AK Parti Toroslar İlçe Başkanlığına en sonunda atama gerçekleşti. Alınan karar göre AK parti Akdeniz eski İlçe Başkan Yardımcısı Ferdi Çokkeser, Toroslar İlçe Başkanı olarak atandı. AK Parti Mersin’de revizyona uğrayan ilçelerden olan Toroslar’a uzun zamandır ilçe başkanı ataması yapılmıyordu. Uzun görüşmelerin ardın sonunda Toroslar ilçe başkanlığına atama gerçekleştirildi.

AK Parti’den yapılan açıklamaya göre Ferdi Çokkeser Toroslar İlçe Başkanı olarak atandı. Genel Merkezde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’le son görüşmesini yapan Çokkeser’in atama yazısı da yine Kandemir tarafından sunuldu.

Toroslar İlçe Başkanı olarak atanan Ferdi Çokkeser, bir önceki dönem Akdeniz İlçe Yönetiminde İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

AK PARTİ HEYETİ’NDEN ÇEŞİTLİ ZİYARETLER

AK Parti İl Başkanı Adem Aldemir de Toroslar İlçe Başkanlığı görüşmeleri için Ankara’da hazır bulundu. Çokkeser’in Toroslar’a atamasıyla birlikte Aldemir, Çokkeser ve beraberindekiler Mersin Milletvekilleri Ali Kıratlı ve Havva Sibel Söylemez’i ziyaret ettiler. Heyet daha sonra Mersinli AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever’i Ankara’daki çalışma ofisinde ziyarete gittiler.

MERSİN İL KOORDİNATÖRÜ DE DEĞİŞTİ

Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Toroslar ilçe başkanlığı atamasının aynı sıra Mersin İl Koordinatörlüğünde de değişikliğe gitti. Buna göre AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi İl Koordinatörü Abdullah Özer, Mersin İl koordinatörü olarak atandı.

MUHAMMED ABDULLAH ÖZER KİMDİR?

Muhammed Abdullah Özer, 4. 5. ve 6. Dönem AK Parti Mamak İlçe Başkanı ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi İl Koordinatörüdür.

Gençlik kollarından beri özverili bir şekilde başarılı hizmetler ortaya koyan Muhammed Abdullah Özer  4,5 ve 6. dönem AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Muhammed Abdullah Özer evli ve 4 çocuk babasıdır.