AK Partili Özhaseki: Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diye 20'ye yakın operasyon çekildi

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi. Özhaseki, burada ilk olarak yerel yönetimler başkanlığının düzenlediği istişare toplantısına katıldı. Özhaseki, konuşmasının çoğunda muhalefete eleştiri ve ithamlarda bulundu.

Toplantıda konuşma yapan Özhaseki, AK Parti’nin 20 yıllık iktidarı boyunca "hükümeti devirebilme adına operasyonlar çekildiğini" belirterek şunları söyledi:

"AK Parti'yi gönderebilme adına, 'Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun' adına herhalde 20'ye yakın operasyon çekilmiştir. Şimdi zihinlerimizi yoklayalım; birçok insan unutmuştur. İlk geldiğimiz günlerde ‘genç subaylar rahatsız’ başlıkları vardı değil mi? Hatırlıyorsunuz. Cumhuriyet mitingleri başlattılar. Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi'nde bir genel başkan yardımcısı var. Tüm trol ordusunun başında ve her gün bize küfür ettiren bir zatı muhterem var. Onun emriyle, onun çevresinde örgütlenmiş bir grup olarak Cumhuriyet mitingleri. Ne diyorlardı? Cumhuriyet tehlikede, aman ha Atatürk ilke inkılapları elden gidiyor, herkes meydana. Gezi olaylarında hatırlarsınız 4 tane ağacı bahane ettiler fakat aradan 1-2 ay geçti Yalova'da CHP'li belediye 200 yaşında çınarları, onlarcasını kesti, kimsenin sesi çıkmadı. Şimdi İstanbul Belediyesi durmadan ağaç kesiyor. 1-2 gazetede köşede haber oluyor. 50 yıllık, 100 yıllık, 200 yıllık çınarlar kesiliyor, kimsenin sesi çıkmıyor."