Ali Kınık konseri büyük ilgi gördü

Mersin Bozyazı  MHP İlçe Başkanlığ tarafından 3 Mayıs Milliyetçiler Günü ve Bayramlaşma  dolayısıyla organize edilen Ali Kınık konseri, yoğun ilgiyle karşılandı.

 

Bozyazı Sahil Yaşam Parkındaki konsere;MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz  MHP MYK üyesi Serdar Soysal  Mersin MHP il başkanı Uğur Zeynel Gölgeli MHP Anamur ilçe başkanı Adnan Gübbük 
MHP Bozyazı ilçe başkanı Mustafa Kayfeci Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya Akparti Bozyazı ilçe başkanı Seçkin Taş  Adana İmamoğlu eski belediye başkanı Gazi Adamhasan   İlçe erkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı. 3 Mayıs Milliyetçiler Günü ve Bayramlaşma  etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen konserde hem duygusal anlar hem de büyük coşku yaşandı. Sanatçı Ali Kınık'ın seslendirdiği tüm türkü ve şarkılara eşlik eden katılımcılar, unutulmayacak bir gece yaşadılar. Konserde,  şehit ve gaziler; rahmet, saygı, minnetle anıldı. Konser sonunda değerlendirmede bulunan dinleyiciler, organizasyondan duydukları memnuniyeti ifade ederek organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

"Tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum"

Konserde dinleyicilere hitap eden Ali Kınık, "3 Mayıs Milliyetçiler Günü ve Bayramlaşma  Günü'nde sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Bu vatan, bu bayrak için toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. 3 Mayıs Milliyetçiler Günü ve Bayramlaşma kutlamalarında Bozyazı'da bulunmaktan büyük onur duyuyorum. Bugün bizleri buluşturan Bozyazı MHP İlçe  Başkanımız Sayın Mustafa Kayfeci ve yönetimine  teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konser sonunda Bozyazı MHP İlçe Başkanlı Mustafa Kayfeci  tarafından Sanatçı Ali Kınık'a çiçek takdim edildi.