Asgari ücretli ve emekliler, sevinçten havalara zıplayacak! Türkiye'nin en büyük zammı geliyor! Ekonominin kilit ismi müjdeyi verdi

​​

Emekli maaşı ve asgari ücret zammı ile ilgili flaş gelişme. Türkiye'de artan enflasyon ile birlikte asgari ücret ve emekli maaşlarına yeni zam beklentisi oluşmuş durumda. Milyonlarca kişi 'Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek?' sorularını araştırırken piyasa kahininden güzel haber geldi. Ziraat Bankası'nın eski yöneticilerinden olan Şenol Babuşçu, müjdeli haberi duyurdu. Asgari ücretli ve emekliye Türkiye'nin en büyük zammı geliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatı verdi. İşte son dakika haberinin detayları...

 

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz çalışan ve emeklilerin belini bükmüş durumda. Ocak ayında gelecek olan zamlar merak konusu olurken vatandaşlar 'Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Emekli maaşlarına ne kadar zam olacak?' sorularını araştırırken Ekonomist Şenol Babuşçu, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, daha önce eşi benzeri görülmemiş bir zammı emeklilere ve asgari ücretlilere sunacağını belirtti.

YouTube'ta 13 Dakikada Ekonomi isimli programda ekonomi üzerine değerlendirmelerde bulunan Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, emekli maaşı ve asgari ücret zammı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

Emeklilere Cumhuriyetin 100. yılı dolasıyla verileceği söylenen '5 bin TL Cumhuriyet primi' ve zamla ilgili konuşan Prof. Dr. Babuşçu, "Ocak ayında; emekliye, memura ve asgari ücretliye tarihin en büyük zamlarından biri yapılacak." öngörüsünde bulundu.