ATSIZ AFŞİN YILMAZ ,HALKI KONSERE DAVET EDİYOR

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut, Toroslar’da hayranlarıyla buluşacak.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, bir Zafer Bayramı mesajı yayınladı. Afşin, Zafer Bayramı'nın kahramanlarını anarken, Mersin halkına da müjdeli bir haber verdi. Yılmaz, Hit şarkılarıyla müzik listelerinde ilk sırada yer alan sanatçılar Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut, 30 Ağustos Salı günü saat 19.00’da Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda konser vereceği bilgisini paylaşarak halkı konsere davet etti.

Başkan Yılmaz’dan Zafer Haftası Kutlamalarına Davet”

Toroslar Belediye Başkanı Yılmaz, mesajında,'30 Ağustos, 100 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti'nin temelinin atıldığı ve milletimizin bağımsızlığını tekrar kazandığı unutulmaz bir zafer, vatan sevgisi içerisinde kutladığımız büyük bir bayramdır. Toroslar Belediyesi olarak büyük zaferimizin 100. yıl dönümünü bu yıl da hemşehrilerimizle birlikte kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda Toroslarımızda ünlü sanatçılarımız Kıraç, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’u ağırlayacağız. Tüm halkımızı Zafer Haftası kutlamalarımıza bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.