Bahar Candan'ın bir rezilliği daha patlak verdi

Rezil yaşam tarzıyla magazin sayfalarında çarşaf çarşaf yarı çıplak fotoğrafları sergilenen Bahar Candan, bir günlük tanışık olduğu 'Alparslan' isimli şahsın otel odasına gitti. Şahsın kendisine küfredip şantaj yaptığını söyleyen Candan, laikçi-seküler kesimin 'özel yaşama müdahale' ettiğini iddia ederek eleştirdiği devletin polisine sığındı.

Batı'dan beslendiği ahlaksız kültürü milletin gözüne sokarcasına yaşayarak bundan da büyük zevk duyan Bahar Candan, 16 Kasım günü Beyoğlu'ndaki iş yerinden çıktıktan sonra Alparslan isimli tanımadığı bir şahsa telefon numarasını verdi.  

Tanıştığı adamın ertesi gün odasına gitti

Alparslan isimli adam, ertesi gün Candan'ı arayarak "Akşama ünlü bir otelde parti var. Ben otelin süitinde kalıyorum. Muhakkak gel. Reklam yapmak için tam fırsatı." Bir gün önce tanıştığı adamın teklifini kabul ederek randevulaşan Candan, şahsın kaldığı otel odasına gitti.

Gayrimeşru yaşam tarzı herkesçe bilinen Candan, iddiaya göre odaya girdikten sonra şahsın kendisine tavrından rahatsız olarak odadan ayrılmak istedi. Alparslan ise, 'Biraz daha kalalım' diye ısrar etti.

Küfredip şantaj yaptı

Bir süre sonra Alparslan, Candan'a sinkaflı küfrederek "Görüntülerini aldım. Seni rezil edeceğim." Bir günlük tanışık olduğu ve odasına gittiği adamın tavrına şaşıran Candan, otel odasından çıktıktan sonra karakola gitti.

Laikçi-seküler kesim, devletin polisi, milletin hakkı gaspedildiğinde veya kanunlara aykırı durumda otel ve evlere baskın yaparken 'özel hayata müdahale' olduğunu ileri sürerken Candan, mağdur kendisi olunca polislere sığınarak şantaj yapıldığını söyledi.

Alparslan'ın kendisine tuzak kurduğunu görüntülerini kaydettiğini ileri süren Bahar Candan, şikayetçi oldu.