Beşiktaş'ta herkes onu bekliyordu! Ama sürpriz teklif geldi...

Dünya Kupası'nda performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Romain Saiss için siyah-beyazlı kulübe teklif geldi.

Beşiktaş’ta Adana Demirspor karşısında gelen galibiyetin sevinci yaşanıyor. Süper Lig’de 16. haftada sahasında aldığı zaferle zirve yarışında yeniden iddiasını güçlendiren siyah-beyazlılar önemli bir virajı kayıpsız atlattı. Adana Demirspor galibiyeti hem puan anlamında hem de mental bakımdan takımı ve teknik heyeti rahatlattı. Futbolcular ve teknik heyet yeni yıla mutlu başladı.

Siyah-beyazlılarda takıma 3 gün izin verildi. Beşiktaş’ta 7 Aralık Cumartesi günü oynanacak Kasımpaşa maçının hazırlıkları 2 Ocak Pazartesi günü başlayacak. Dünya Kupası’nda Fas Milli Takımı’nda sakatlanan Romain Saiss’in de takıma katılacağı belirtildi.

Beşiktaş'ın Fas Milli Takımı ile Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda iyi bir performans ortaya koyan tecrübeli stoperi Romain Saiss için Körfez ülkelerinden bir takımdan 2.5 milyon euro'luk teklif geldiği öğrenildi. Sakatlığı ile ilgili durumun da net olmadığı ortamda yönetim 2.5 milyon Euro'luk teklifi az bulsa da teklifin değerlendirilip değerlendirilmemesi konusunda henüz karar verebilmiş değil.

SAISS'İN KARARI DA ETKİLİ OLACAK

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Temassız" ve "Geri çekilerek oynuyor" diyerek pek de sıcak bakmadığı Saiss'in yerine stoper alınmasını istediği iddia edilirken, gelen teklifle ilgili Saiss'in düşüncesi de önemli olacak. Eğer Faslı oyuncu takımda kalmak isterse kendisiyle devam edilecek, ayrılmak isterse Körfez takımıyla pazarlık yapması ve rakamı yükseltmesi istenecek. Sezon başında bedelsiz gelen Saiss için Beşiktaş yönetimi her türlü rakamı kar olarak kabul ediyor.