Böylesi filmlerde bile olmaz!

Ankara'da bir boşanma davasında çarpık ilişki ağı ortaya çıktı. Dayısının eşiyle yasak ilişki yaşayan adam daha sonra aynı dayısının kızıyla evlendi. Artık kayınvalidesi olan kadınla yasak ilişkiye devam eden Vedat Ö.'nün dayısının 2 çocuğunun babası olduğu ortaya çıktı. İşte hukukçulara bile 'pes' dedirten çarpık ilişkinin detayları...

Ankara Aile Mahkemesi’nde açılan boşanma ve Batı Adliyesi’nde görülen babalık davaları dosyalarında ortaya çıkan çarpık ilişki ağı mide bulandırdı.

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre Çankırı'da yaşayan 16 yaşındaki Vedat Ö., babasıyla kavga ettikten sonra dayısı M.K.'nin evine yerleşti.

ASKERDEN DÖNDÜ, DAYISININ KIZIYLA EVLENDİ

Dayısının evinde kalan M.K. dayısının eşi S.K. ile ilişki yaşadı. Askerlik sonrası eve dönen Vedat Ö. dayısının kızı F.Ö. ile evlendikten sonra Ankara'ya taşındı.

BOŞANMA DAVASI SKANDALLARI ORTAYA ÇIKARDI Vedat Ö. S.K. ile olan ilişkisine devam ederken F.Ö. ile olan evliliğinden ise 2 çocuğu oldu. Vedat Ö. kas hastalığına yakalandıktan sonra olaylar bambaşka bir noktaya geldi ve evlilikte sorunlar yaşandı. Vedat Ö. ve F.Ö. boşanmak için mahkemeye başvurunca gerçekler bir bir ortaya döküldü. KAYINBİRADERİ VE BALDIZININ BABASI ÇIKTI

Vedat Ö.'nün dayısının 4 çocuğundan ikisinin babası olduğu ortaya çıktı. Başka bir deyişle Vedat Ö. kayınbiraderi ve baldızının babası çıktı. Yıllardır enişte dedikleri kişinin babaları olduğunu öğrenen çocuklar “babalık” davası açtı.

"KOCAM, ANNEMLE YILLARCA YASAK İLİŞKİ YAŞAMIŞ"

Eşinin annesiyle ilişki yaşadığını öğrenen F.Ö. yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Boşanma aşamasında olduğum eşim, bana ‘İki kardeşin aslında benim çocuklarım’ deyince şok oldum. Kocam, annemle yıllarca yasak ilişki yaşamış. Eşim, kardeşlerimin babası çıktı” dedi.

KAYINVALİDESİNDEN 2 EŞİNDEN 2 ÇOCUĞU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Vedat Ö.’nün kayınvalidesinden 2, eşi F.Ö.’den de 2 çocuğu olduğu ortaya çıktı.

DAVADA SON DURUM

Ankara’da 2022 yılında açılan ve halen devam eden davalarda dayı M.K. ile yeğeni ve aynı zamanda damadı Vedat Ö. ile çocukların DNA testleri dosyaların seyrini belirleyecek. Dayı M.K.’nın ise Vedat Ö. ile yasak aşk yaşadığını öğrendiği eşi S.K. ile boşandığı öğrenildi.