'Bozyazı Belediyesi Toptancı Hali' Çöpten Kurtuldu

Seçer'in Pisliğini, Gani Martin Temizledi 

Dün haberini yaptığımız, Chp'li büyükşehir belediyesinin görev dahilinde olan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi bütçesine  yıllık 12 milyon TL katkısı olan  Bozyazı'da ki Yaş Sebze ve Meyve Hâli, çöp yığınına dönmesi haberinin ardından, Bozyazı Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı, çöp yığınlarını temizletti.

Bozyazı Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Haliinde esnaftan kira ve kantar ücreti dahil olmak olmak üzere toplamda  yıllık  yaklaşık 12 Milyon TL  alan büyükşehir belediyesi'nin, ardında çöp yığınları bırakması oldukça tepkiye neden olmuştu. 

 'Birebirhaber' WhatsApp ihbar hattımıza gelen ihbarda çöp yığınlarının aylarca orada kaldığı ve bu durumun hep yaşandığı belirtildi. Fotoğrafları ile medyaya ve kamuoyuna sunduğumuz haber sonrası Bozyazı Esnaf Ve Sanatkarlar Odası kendi imkanları ile çöp yığınlarını temizledi. 
Bugün itibari ile Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'ndeki çöp yığınları temizlendi

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin kılını kıpırdatmadığı ve sorumlulukları dahilinde olan çöp yığınlarını sayduyulu davranarak kendi imkanları ile temizleyen Oda başkanı Gani Martin'e,  Bozyazı Hal esnafı teşekkürlerini ilettiler.