Bozyazı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Ünal Desteklediği Başkan Adayını Açıkladı

Yaptığı basın açıklamasında yeniden aday olmayacağını ve desteklediği Başkan adayını açıkladı. 
Başkan Ünal basın açıklamasında şu ifadelerde bulundu;
Değerli Bozyazılı Esnaf Kardeşlerim, kooperatif ortaklarımız

1976 Yılında kurulmuş Olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimizin 1980 yılından bugüne kadar Başkanlık Görevimi Onurla Yürüttüm. Bu süreçte hiç kimseyi ayırt etmeden Esnafımızın Yanında, Hizmetinde ve zor gününde Yanında olmaktan mutluluk duydum.

Kooperatifimiz bölge genelinde En Az Takibe Takılmış Kredi Dosya Sayısı ile Gurur ve

övünç kaynağımız olmuştur.

Değerli kardeşlerim;

18.02.2023 tarihinde Gerçekleşecek olan Bozyazı Esnaf ve sanatkarlar Kredi ve kefalet Kooperatifi Seçimli Olağan Genel Kurulunda;

43 yıldır emek verip büyüttüğüm Kooperatifimizin devamlılığı ve daha da büyümesi için Hem Gençlerin Önünü Açmak Hem de Yılların Yorgunluğunu Dinlenerek Rahatlamak Adina Aday Olmayacağım.

Lakin kurmuş olduğumuz kooperatifimizin de geleceğini emin ellerde görmek istiyorum. Kooperatifimizin işleyişini, yönetimini ve ihtiyaç halinde gerekli mercilerle görüşme yapıp karşılaştığımız sorunlara çözüm üretebilecek birisinin başkan olması gerekiyor. Bunun için 3 yıldır gerek Bozyazı Halkbank Şubesinin lçemize kazandırılmasında, gerek tekeli kasabasına bankamatiğin konulmasında ve özellikle son 4 ayda plasman tutarımızın 70 milyondan 130 milyona çıkması için yoğun mücadelesine şahit olduğum 12 yıldır birlikte mesai yaptığım kooperatif Başkan Vekilim Ümit NAVGASIN'ı aday gösteriyorum. Her daim Esnafımızın Yanında olacağına, Azmi ve Mücadelesine Şahit olarak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adaylığının Kooperatifimizin Büyümesine Katkı Sağlayacağına yürekten inanıyorum.

Genel Kurulumuzun Bozyazı'mıza Bozyazı Esnaf ve Sanatkarlarımıza Hayırlı Uğurlu olmasını diliyorum.

Bugüne Kadar Bizlere Verdiğiniz Güven ve Samimiyetiniz için Teşekkür ediyorum.

Saygı ve Hürmetlerimi sunuyorum.

MUZAFFER ÜNAL