Bozyazı Kaymakamı’nın Şehit Ailelerine Reva Gördüğü Ortam

 Bozyazı Kaymakamlığının şehit ailesini ağırladığı lokanta ve oturdukları masa  vatandaşlar tarafından eleştirildi..   

İFTARDA BULUŞTULAR
 Kaymakam Topsakaloğlu ilk iftarda Şehit Ramazan Tülek’in ailesi ile buluştu. Tekmen Camii imamı Veli Eski de iftar programına dualarıyla iştirak etti. Özel bir restorantta yapılan iftar programının hemen ardından sayın Topsakaloğlu, "şehit yakınlarımız ve gazilerimiz milletimizin bize emanetidir. Kendilerinin her meselelerinde yanlarında olmak, gönüllerini hoş etmek ve rızalarını almak boynumuzun borcudur. Her zaman sizlerleyiz. Bu vesile ile Ramazan-ı Şerifinizin mübarek olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

ŞEHİT AİLELERİYLE RAMAZAN
Ramazan-ı Şerif’te şehit ailelerinin hatırlanması kadar güzel ve ince bir davranış yoktur. Ne var ki ağırlanacak insanlar, normal vatandaşlar değil. Onları baş üstünde ve en güzel şekilde karşılamak boynumuzun borcu. Bu nedenler davranışlarımıza olduğu kadar ağırlama biçimimize de azami derecede dikkat etmeliyiz. 

ELEŞTİRİLERE YOL AÇTI
Şehidimiz Ramazan Tülek’in ailesiyle birlikte Sayın kaymakam, sözümona ‘’bir restorantta’’ iftarda buluştular. Adı restoran olarak bilinse de ortamın çok salaş bulunması kamuoyunda bazı tepkilere yol açtı. Konuyla ilgili vatandaşlar şehit ailesinin basit bir şekilde ağırlandığını ifade ettiler. Öte yandan ‘’kendi evimde ve ailemle en güzel şekilde ağırlardım’’ yorumunda bulundular. Bazı vatandaşlar ise daha derli toplu bir ortamda şehit ailelerinin ağırlanmasının daha yakışık alacağını belirti.