Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz boşanıyor!

Buğra Gülsoy Nilüfer Gürbüz çifti 2018 yılında dünyaevine girmişti. 5 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı alan çiftin ayrılık nedeni ise takipçilerini üzdü. Çiftin ayrılık şartları ortaya çıktı.

Aile arasında gerçekleşen bir kır düğünün ile dünyaevine giren Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz çiftinden ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hayranlarını üzen haberin ardından çiftin anlaşmalı bir şekilde boşanma kararı aldığı duyurulmuştu. Cem adında bir oğulları olan ünlü çiftin boşandıktan sonra oğulları için arkadaşça görüşmeye devam edecekleri öneri sürülmüştü. Çiftin ayrılık şartları da ortaya çıktı.

Magazin gündemine bomba gibi düşen Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz'ün ayrılma şartları açıklandı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ünlü oyuncu velayetin eşinde kalmasını kabul ederken, İstanbul Acarkent'te bulunan villayı eski eşine verdi.

Geçtiğimiz günlerde Ceyda Düvenci'nin sorularını yanıtlayan Buğra Gülsoy, aşk ve ilişki hakkında yorum yapmıştı. Aşkın geçiçi olduğunu söyleyen oyuncu, "Aşkın geçici olduğuna inanıyorum, geriye kalan sevgi olunca ilişki uzun sürüyor. Bizim de Nilüfer'le öyle oldu. Nilüfer dünyanın en troll insanı… Ben çok sıkıcı biriyim, derin depresyonlarım oluyor. Onları zaman zaman üzüyorum."  demişti.