Cem Yılmaz'ın Özkan Uğur'la ilgili paylaşım yapmaması tepki geçti. Açıklama ünlü oyuncudan geldi

Sosyal medyada çok konuşulan bu durum üzerine oyuncu Korhan Herduran bir anıyı anlattı ve Cem Yılmaz'ın Özkan Uğur'u ne kadar sevdiğini belirtti. İşte o paylaşım: ,

Farkındaysanız Özkan Uğur’un vefatının ardından Cem Yılmaz’ın bu mecralarda hiç sesi çıkmıyor. Bence çok canı yanıyor. Cem Yılmaz’ı tanımıyorum, o zaman bunu nereden biliyorsun derseniz; geçmişte bir gün hepimizin üzerinde çok emeği olan sevgili abimiz rahmetli Erdal Tosun’un cenaze törenindeydik, Erdal Abi’nin ardından öylece çocuk gibi ağlıyordu Cem Yılmaz. Ağlamasını durduramadı, kötü oldu, salondan sessizce çıktı. Belki gelmiştir hakkını yemeyeyim ama sonra Zincirlikuyu’da da görmedik onu. 

Hepimizi yıllardır bu kadar içten güldüren bir insan gözümün önünde bu denli bir acı çektiğinde o gün çok sarsılmıştım. Bugün onun çektiği acıyı yine anlıyorum, başı sağolsun. Öyle içimden geldi sizinle de paylaşmak istedim. Böyle kıymetli insanlar, gerçek sevgi bağları nadiren vuku buluyor bizim sektörde, kıymetini bilip dillendirmek gerek. Erdal Abi’ye de Özkan Abi’ye de Allah gani gani rahmet eylesin. Başımız sağolsun.