CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener’den flaş açıklama

CHP'li Abdullatif Şener, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, terör örgütü PKK'nın kaçırdığı çocukları için HDP binası önünde nöbet tutan acılı ailelere yaptığı utanmazlığa dair "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı bu ayrıştırmaya düşmeyecek şekilde hem Diyarbakır annelerini kucaklamıştır hem tüm yöredeki insanları kucaklamıştır."

Bazı siyasilerin dilinde bu ayrıştırma uslübü var

“Ayrıştıran dil ülkeyi bölen dildir.” sözleri ile iktidarı hedef alan CHP’li Şener, “Maalesef bazı siyasilerin dilinde bu ayrıştırma uslübü var. Özensiz konuşup, davrananlar var.”

Abdullatif Şener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun zulmettikleri çevrelerde karşılık bulmayan “helalleşme” çağrısını gündeme getirerek, yalan yanlış bilgilerle  genel başkanını övdü.

Diyarbakır annelerini ayağına çağırmıştı

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı Binası önünde evlatlarını PKK terör örgütünden kurtarmak için eylem yapan aileler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, “Bizimle görüşmek için ziyaretimize gelmek yerine ayağına çağırdı.” ifadeleri ile ifşa etmişti.

Türkiye’nin ihtiyacı olan siyaset budur

Yapılan onca açıklamaya ve yaşanan tartışmalara karşın, yalan söylemekten geri durmayan Abdullatif Şener, şu ifadeleri kullandı:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı bu ayrıştırmaya düşmeyecek şekilde Diyarbakır annelerini kucaklamıştır tüm yöredeki insanları kucaklamıştır. Türkiye’yi kucaklamıştır. Türkiye’nin ihtiyacı olan siyaset budur.