CHP Mersin İl Başkan'ı Rüşvet aldı iddiası

CHP Eski il başkanı Özcan Yılmaz'dan gündem yaratacak  bomba iddialar.

Özcan Yılmaz aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından çeşitli açıklamalar yaparak mevcut il yönetimine tepki vermeye devam ediyor.

CHP İl yönetiminin , Yılmaz'ın şok iddialarına yönelik nasıl bir açıklama yapacağı bilinmemekle birlikte Yılmaz'ın açıklamalarının ortalığı karıştıracağı benziyor. Eski il Başkanı Özcan Yılmaz,sosyal medya hesabından daha önce Mektup başlıklı yazısında:"Vahap Seçer'in gestaposu,yalakalık yaparsa milletvekili olacağını sanan,disiplin kurulu başkanı avukat Semra Kabasakal'dan geldi.kesin ihraç istemi ile disipline sevk edildiğini,bir kaç gün içersinde ifade vermem için il binasına gelmemi istiyor.Anladım ki Vahap Seçer'de Adil Aktay'da kaşınıyorlar.İki ayda bir disipline sevk ediyorlar.Bende hodri meydan demeye hazırım.20 yıl boyunca MHP'ye oy vererek Kocamaz'a sahip çıkan,2007 yılında Fabrikasında yaptığı toplantıda CHP'ye oy vermeme kararı alanlar bizlerin CHP'liğini tartışıyorlar.Saklı seçilmişler,bizlerin Yurt severliğini değerlendiremez.İl Genel Meclisi Üyeliği döneminde Rüşvetten disipline sevk etmekten vazgeçtiğim il başkanı Adil Aktay eleştirilerimize saygı duyacak.CHP'yi bunların işgalinden kurtarmazsak Akp'den farkımız kalmaz.açıklamasında bulunmuştu.

Özcan Yılmaz bu kez PTT arazisi için konuştu

Mersin kamuoyu PTT arazisini ticaret/konut alanına çevrilmesini isteyen ve satın almak için girişimlerde bulunan ailenin kim olduğunu merak ederken, CHP cenahından ortaya atılan iddia bir anda gündeme bomba gibi düştü.

CHP’nin eski Mersin İl Başkanı Özcan Yılmaz, bu kez sosyal medya Hesabında Mersin Büyükşehir belediyesi Başkanvekili Gülcan Kış'ın ailesinin PTT arazisine talip olduğunu öne sürdü. CHP’li Yılmaz, “Taşucu limanını devreden de PTT eğitim sitesini imara açan da bu kentin düşmanıdır. Kış ailesi yıllardır seçilen farklı belediye başkanları ile yakın ilişkidedir. Şu anki işyerlerinin imarı da usulsüzdür. FoxTV çalışanı İsmail Küçükkaya’nın gücü CHP’yi dizayn etmeye yetmemelidir. Devşirmeler CHP’yi rahat bırakmalıdır. Susuyoruz ama sizlerin ipliğini pazara çıkartmaya hazırız… Büyükşehir ve Yenişehir belediye başkanlarını uyarmak görevimizdir” deyince gözlerin  CHP İl Başkanı Adil Aktay  Büyükşehir belediye başkanı Vahap Seçer ve Yenişehir Belediye başkanı Abdullah Özyiğit'e çevrilmesine neden oldu.