CHP'de tekme tokat delege seçimi!

Seçim hezimetiyle Kılıçdaroğlu yandaşları ve muhalifleri olarak bölünmenin eşiğine gelen CHP'de kongre süreci olaylı geçiyor. Delege seçimlerinde kavga eksik olmuyor. Birbirine giren CHP'lileri polis güçlükle ayırıyor. Bu kez adres İzmir...

CHP’de kongre takviminin belli olmasının ardından başlayan delege seçimleri olaylı geçiyor. Kılıçdaroğlu ekibi ile muhaliflerinin adeta karpuz gibi ikiye yarıldığı partide taraflar birbirine karşı ‘tekme tokat’ üstünlük sağlamaya çalışıyor.

Bunun bariz bir örneği İzmir’de yaşanıyor.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER, POLİS BİBER GAZIYLA AYIRDI

İl ve ilçe kongreleri öncesi delege seçimlerinin gerçekleştirildiği İzmir’de kavga nedeniyle seçim iptal edildi. Karabağlar Vatan Mahallesi’ndeki CHP delege seçimlerinde partililer arasındaki tartışma alevlendi. Kısa sürede yumruklu kavgaya dönüşen olaya polis müdahale etti.

Birbirine giren CHP’lileri emniyet güçleri, biber gazı kullanarak ayırdı.

Kavganın nedeninin, Vatan Mahallesi’nde ikamet etmeyen, üye listesinde ismi olmayanların ilçe yönetimi tarafından listeye yazıldığı iddiaları olduğu belirtildi.

BİZİ DESTEKLE OĞLUNU BELEDİYEDE İŞE ALALIM!

Kavga nedeniyle seçim iptal edilirken CHP üyeleri mağdur edildiklerini söyledi.

Yeniasır gazetesinde yer alan habere göre, kavgada darp edilen CHP üyesi Salih Demirgıran, “Hani nerde adalet, hani demokrasi vardı, hani insan hakları vardı” tepkisini gösterdi.

Demirgıran , CHP Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek’in kendisine, “Seçimde bizi destekle senin oğlunu Büyükşehir Belediyesi’nde işe alalım” dediğini iddia etti. Demirgıran, kendisinin ise, Sözüpek’e, “Benim oğlum beden eğitimi öğretmeni ve zaten memur. Ben Büyükşehir'i ne yapayım” dediğini aktardı.