CHP’li Belediyeler, Yandaşların İş Ocağı Mı!

Süreç içerisinde Mersin CHP teşkilatında görevli kişilerin büyükşehir belediyesi bünyesinde görev yaptıkları ortaya çıkmıştı. Yine bu doğrultuda sayın Vahap Seçer’in halaoğlunun büyükşehir belediyesi daire başkanlıklarının birinde başkanlık makamına oturtulduğu iddia edildi. 
 Vahap Seçer,in başkanlığındaki Mersin Büyükşehir belediyesi  Sosyal hizmetler Daire Başkanın Başkanın halasının oğlu olduğu iddası gündeme geldi 
Buna benzer olarak Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmakta olan Mersinli iş insanı Sabri Tekli’nin kızının CHP’li Tarsus Belediyesi’ne yerleştirildiği CHP li tarafından iddia edildi.
11 yıldır Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda meclis üyeliği görevinde de bulunan Tekli’nin kızının Tarsus Belediyesi’nde hangi birimde istihdam edildiği bilinmemekle birlikte Sabri Teklinin kızının belediye bünyesinde görev yapmasına   CHP lilerin  karşı çıktığı iddia edildi. Konuyla ilgili Mersin CHP teşkilatı içerisinde ciddi bir tartışmanın yaşandığı da iddialar arasında bulunuyor.

Kaynak:Habermerkezi