CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Ak Partili Daire Başkanı mı Var?

Mersin Büyükşehir belediyesi ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Ak parti Toroslar Belediyesi meclis üyesi İsmail Yerlikaya'nın Chp'li Meclis Tolga Gökceli ve CHP milletvekili Cengiz Gökcel ile şirket ortaklığının olduğunu açıklmasından sonra  sosyal medyada bomba bir iddia daha dile  getirildi.

Büyükşehir Belediyesi’nde Ak Partili bir ismin, daire başkanı olarak atanmış olmasıyla ilgili. CHP’li bir vatandaş son zamanlarda Tarsus’ta yaşananlara adeta isyan etti. Söz konusu açıklamalarında ‘’Senin CHP senin gibi birisini kaybediyorsa Tarsus Mersin CHP' ye yazıklar olsun. Ömrünü verdin be. Hüseyin abi ırkçılıkla, ayrımcılıkla bu parti gitmez.!’’ İddialarında bulundu. Tarsus CHP teşkilatında ırkçılık ve ayrımcılık mı yapılıyor! Söz konusu vatandaş açıklamalarına devam ederek ‘’CHP’de merdivenden bir kere çıkmamış adamlar yönetici olmuş, daire başkanı olmuş. Yazıklar olsun.

Ak Partili Daire Başkanı mı Var?

Vahap Seçer’in şirket elemanı yönetici olur,  Vahap Seçer'in kardeşi Ali Seçer’in kirvesi AKP’li olan şahıs Mersin’de daire başkanı olur vs vs vs.’’ iddialarında bulundu. Son zamanlarda ahbab, eş ve dostların Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde işe yerleştirildiği iddiaları gündeme gelmişti. Şimdi ise Ak Partili bir daire başkanının işe yerleştirildiği iddiası gündeme geldi.