CHP'li Tanrıkulu'dan TSK'ya çirkin iftira!

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, TSK'ya skandal sözlerle iftirada bulundu. Tanrıkulu "Türk Silahlı kuvvetleri, 15 köylüyü helikopterden attı. Türk Silahlı Kuvvetleri, köyleri yaktı, bombaladı" ifadelerini kullandı.

Terörist cenazesine katılan, İHA ve SİHA'lara karşı çıkan CHP'nin Diyarbakır milletvekili Sezgin Tanrıkulu yine bir skandala imza attı. Tanrıkulu katıldığı bir tv programında FETÖ ve PKK'nın kara propagandalarına sığınarak, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne dil uzattı.

TSK'YA DİL UZATTI

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 15 köylüyü helikopterden attığı, köyleri yaktığı ve bombaladığı iftirasını attı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ni sorgulayacaklarını dile getiren Tanrıkulu, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı her şey eleştiriden azade değil, bizler milletvekiliyiz. Bunları sorgularız. TSK üzerinden bu tür şaibelerin kalkması amacıyla bunu sorarız." dedi.

"BU ARKADAŞ CHP MİLLETVEKİLİ YAZIKLAR OLSUN"

Canlı yayında gazeteci Fuat Uğur'un, "Terör örgütü PKK'yı eleştirdiğinizi görmedik" sözlerini ise duymazdan gelerek alçak iftiraları için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) kararını destek gösteren Sezgin Tanrıkulu'na stüdyodan, "Yazıklar olsun, bu bir de CHP'li vekil. TSK'ya iftira atıyor" tepkisi geldi.