CHP'nin Afyon adayı Köksal, 'DEM'e kapıyı kapattı!

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, düzenlediği mitingde, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" dedi. Köksal'ın açıklamalarına DEM Parti'den yanıt geldi. Türkiye'de 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) kaos bitmek bilmiyor. DEM Parti ile İstanbul başta olmak üzere bazı şehirlerde PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti ile 'Kent uzlaşısı'na varan CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın düzenlediği mitingde DEM Parti'ye kapıyı kapattı. 'SEÇİLDİĞİMDE BELEDİYE'NİN KAPISI DEM PARTİ HARİÇ HER SİYASİ PARTİYE AÇIK OLACAK'

CHP'nin Afyonkarahisar adayı Köksal, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" dedi.

DEM PARTİ'DEN KÖKSAL'A YANIT

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, CHP'nin Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'ın sözlerine yönelik açıklamada bulundu. Sakık, "Ben Kürtlere seslendim, herkes size karşı ittifak oluşturuyor sizde kendi ittifakınızı oluşturun diye. Hiçbir partiye kazandırmak gibi bir mecburiyetimiz yok dedim diye bana “mikro milliyetçi” dahi diyen oldu. Peki bunun adı nedir? Bizim belediyelerimizde kapımız herkese açık faşist, ırkçılar hariç" ifadelerini kullandı.

ÖZEL'DEN KÖKSAL'A DÜZELTME: SÜRÇÜ LİSAN OLDU

Burcu Köksal'ın sözlerini Uşak'ta düzenlediği mitingde düzelten CHP lideri Özgür Özel, "Afyon'da bir sürçü lisan oldu. Başkanım siz düzeltir misiniz dedi. Afyon Belediyesi'nin de Uşak Belediyesi'nin de kapıları, tüm siyasi partilere aralıksız olarak açıktır'' diye konuştu.

KÖKSAL, ÖZEL'İ YALANLADI

TV100 canlı yayınında Köksal ile telefon görüşmesi yaptığını belirten CHP'li Barış Yarkadaş, "Burcu Köksal sözlerinin arkasında olduğunu söyleyip, 'Dil sürçmesi değil' dedi" şeklinde konuştu.