Cimbom’dan sol bek atağı

Gelecek sezon üç kulvarda birden mücadele edecek olan Galatasaray’da takviye düşünülen bölgelerden biri de sol bek. Sarı-Kırmızılılar uzun süredir Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’da forma giyen sol bek oyuncusu Angelino ile yakından ilgileniyor. Galatasaray, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’da kiralık olarak forma giyen sol bek oyuncusu Angelino için RB Leipzig ile pazarlıklarına hız kazandırdı.

Sarı-Kırmızılı takım, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran RB Leipzig ile temaslarına devam ederken, satın alma opsiyonlu kiralama teklifinin masada olduğu belirtildi. Olumlu ilerleyen görüşmelerin ardından, Galatasaray’ın transferi yakın zamanda açıklaması bekleniyor. Alman kulübü, kiralık formülüne yakın durmazken oyuncusunu bonservisle vermek istiyor. Geçtiğimiz sezon Hoffenheim formasıyla toplam 35 maça çıkan 26 yaşındaki İspanyol sol bek 1 gol 12 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray’ın gözüne kestirdiği isimlerden biri de Nuno Tavares. Arsenal’deki ilk sezonunun ardından gözden düşen Portekizli yıldız geçen sezonu Marsilya’da kiralık olarak geçirmişti. Igor Tudor yönetiminde Marsilya’nın sezonu üçüncü sırada tamamlamasına katkı sağlayan 23 yaşındaki oyuncu şu an da Portekiz U21 Milli Takımı’yla Avrupa Şampiyonası’nda bulunuyor.

Arsenal’de kadroda düşünülmeyen Portekizli yıldız, Galatasaray’a gelmeye sıcak bakarken şu anda transfere değil turnuvaya odaklandığını belirtildi. Ayrıca Sarı-Kırmızılıların, Londra ekibine satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifi yaptığı öğrenildi.