Evlilik teklifinde feci son!

Çanakkale Bozcaada'daki sürpriz evlilik teklifi korkunç bir olayla sonuçlandı. 

Bir yıldır sevgili olan Yeşim Demir (39) ile Nizamettin G. çifti, tatil için bir hafta önce Bozcaada'ya gitti; otele yerleşti.Kız arkadaşına evlilik teklifi yapmak isteyen damat adayı, mekan olarak gün batımının en güzel seyredildiği yerlerden biri olan Polente Burnu'nu seçti; sevgilisine romantik bir masa hazırladı.

ÇIĞLIK SESİNE KOŞTU

Evlilik teklifine 'Evet' diyen Demir'le Nizamettin G. rüzgar gülleri eşliğinde gün batımını seyretti; bir taraftan da alkol aldı. Bu sırada piknik malzemelerini almak için araca yönelen adam, iddiaya göre çığlık sesi duydu. Koşarak geri döndüğünde sevgilisini 30 metre yükseklikteki uçurumun dibinde gördü.

Yeşim Demir, İstanbul'daki bir reklam ajansında grafikerlik yapıyordu.

ALKOLLÜYDÜK, BİRDEN DÜŞTÜ

Jandarma ekiplerince ifadesi alınan Nizamettin G., "Gün batımında evlilik teklif etmek istiyordum. Romantik bir anımız olsun diye orayı seçtim. Her şey biranda oldu. Alkol aldıktan sonra dengesini kaybedip aşağıya düştü" dedi.

Yaz aylarında neredeyse her gün onlarca kişinin bir araya gelip gün batımınının izlendiği Polente Burnu, 3 yıl önce de benzer bir olaya sahne olmuştu. 

Endüstri mühendisi Ümran Önür (28), dengesini kaybederek uçurumdan yuvarlanarak yaşamını yitirmişti.