Fatih Erbakan’dan dikkat çeken seçim vaadi: Bunlardan Türkiye’de 17 tane var! Göreve gelir gelmez hepsini kapatacağız

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Doğan Aysal, ilçe belediye başkan adayları, parti yöneticileri ve partililerle buluşan Erbakan, Fevziye Cami’de kıldığı ikindi namazı sonrasında Cumhuriyet Bulvarı’nda beraberindekilerle yürüyüş gerçekleştirdi. Vatandaşları selamlayan ve siyasi partilerin stantlarına uğrayan Erbakan, yürüyüşü tamamlanmasının ardından aynı ilçede bulunan bir restoranda teşkilatıyla aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

"Ahlaklı belediye uyuşturucu ve LGBT saldırılarına karşı nesillerimizi, şehirlerimizi inşallah koruyacak. Uyuşturucuya bağımlı hale gelmemesi için gerekli tedbirlerin alınması, uyuşturucuya müptela olanların terapisi ve rehabilitasyonu için de ayrıca projelerle bu uyuşturucu belasından şehirlerimizi, nesillerimizi inşallah koruyacağız." diyen Erbakan, "Dış güçlerin çok önemli bir projesi olan LGBT sapkınlığına, asrın belasına, 1000 yıl İslam'a bayraktarlık yapmış bu milletin topraklarında asla ve asla geçit vermeyeceğiz.

Belediyelerimizin salonları, sahneleri, binaları, kuruluşları, kurumları, billboardları buralarda bunun propagandasının yapılmasına, bunun etkinliklerinin yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz ve inşallah 2028’de Yeniden Refah iktidarında, 2004’ten itibaren kurulmuş olan 17 tane LGBT derneğini de gelir gelmez kapatacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yeniden Refah Partisi’nin belediye başkan adayları tanıtıldı.