FETÖ'nün dinler arası diyalog tiyatrosu!

Almanya'da FETÖ ablası, Evanjelik Lutheran Kilisesi'sinde Hz Meryem rolünü oynadı. Konuyla dikkat çeken bir paylaşım yapan Gazeteci Nedim Şener “FETÖ’cüler burada ‘Müslüman’ rolü oynamışlardı, Almanya’da da ‘Hristiyan’ kılığına mı girmişler?” ifadelerini kullandı.

FETÖ'nün sığınağı olan Almanya’da eli kanlı teröristler din tüccarlığına devam ediyor. Son olarak Almanya'da FETÖ ablası, Evanjelik Lutheran Kilisesi'sinde Hz Meryem rolünü oynaması gündem oldu. Konuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yapan Gazeteci Nedim Şener’den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Şener konuyla alakalı “FETÖ’cüler burada ‘Müslüman’ rolü oynamışlardı, Almanya’da da ‘Hristiyan’ kılığına mı girmişler?” dedi.

FETÖCÜLER HALEN DESTEKLENİYOR

15 Temmuz sonrası FETÖ'cü darbecilere ilk sığınma izni veren Alman hükümeti FETÖ iltisaklı kuruluşları mali açıdan destekliyor. 15 Temmuz sonrası Türkiye'den kaçan FETÖ'cü darbeciler, Almanya'da deyim yerindeyse el üstünde tutuluyor. Darbecilere sığınma izni veren ilk Avrupa ülkesi Almanya olması dikkat çekiyor.