Galatasaray onu alırsa Şampiyonlar Ligi'nde yarı final garanti!

Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, gözünü dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcuya dikti. Aslan'ın yılız futbolcu için girişimlere başlayacağı iddia edildi.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele edebilmek için iddialı bir kadro kurma amacıyla transferde düğmeye bastı. Şu ana dek sadece İspanyol savunma oyuncusu Angeliño'yu kadrosuna katan sarı-kırmızılı takım, yılın transfer bombası için çalışmalarını hızlandırdı.Yeni sezon çalışmalarını Okan Buruk yönetiminde Avusturya’nın Bad Waltersdorf kasabasında sürdüren Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Devler Ligi için iddialı bir takım kurmayı amaçlayan Galatasaray, gözünü dünya yıldızı orta saha oyuncusuna dikti.

Geçen sezon Icardi, Mertens, Dubois, Zaniola ve Torreira gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, bu transfer döneminde de bombaları peş peşe patlatmak istiyor.Aslan, İngiliz devi Arsenal’in 31 yaşındaki ön liberosu Jorginho'yu gözüne kestirdi.

Sarı-kırmızılı takımın 31 yaşındaki yıldız oyuncu için Arsenal'e henüz resmi bir teklifte bulunmadığı ancak yuncunun menajeri ile temasa geçeceği belirtildi. Aslan, transferin şartlarını masaya yatıracak ve oyuncunun maaş beklentisine göre hareket edecek.