Galatasaray'dan tarihe geçecek hamle!

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Süper Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da bir numaralı hedef golcü takviyesi. Bu bağlamda adaylar arasında yer alan tecrübeli forvette mutlu sona ulaşılması durumunda transfer Sarı-Kırmızılılar'ın tarihine geçecek.

Süper Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, 2023-24 sezonuna da iddialı bir kadroyla girmek adına transfer mesaisine başladı.

Galatasaray'ın ilk hedeflerinden biri de forvet takviyesi. Birden fazla golcü transferi yapmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, Mauro Icardi dışında belirlediği adaylarla da temaslarını sürdürüyor.

TRT Spor'un haberine göre bu isimlerden biri de Michail Antonio.33 yaşındaki Jamaikalı forvet, West Ham United'da forma giyiyor.Kariyerinden İngiltere dışına çıkmayan Michail Antonio'nun West Ham ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.Bu arada Michail Antonio ile imzaların atılması halinde transfer Galatasaray tarihine geçecek. Deneyimli forvet, Sarı-Kırmızılılar'ın ilk Jamaikalı futbolcusu unvanını alacak.

Galatasaray'ın temaslarını sürdürdüğü diğer isimler ise Luka Jovic ve David Datro Fofana.Sarı-Kırmızılılar bu üç futbolcudan birine imza attırıp oyuncuları 25-26 Temmuz tarihlerindeki UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına yetiştirmeyi planlıyor.