Gezicilerden şikayetçi değilmiş!

Oy devşirmek adına CHP, İYİ Parti, Deva Partisi, Saadet ve Demokrat Parti’ye şirin gözükmeye çalışan Davutoğlu cephesinden son gelen açıklamalar samimiyetsizliklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Gezi döneminin Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun avukatı Ahmet Başçı, Davutoğlu’nun Gezi Parkı Davası’na hiçbir zaman iştirak etmediğini ve kimseden şikayetçi olmadığını açıkladı.

#4

Halbuki şimdilerde “Gezicilerden şikayetçi değilim” diyen Davutoğlu, o dönem o geziciler tarafından "Katil" ilan edilmişti.

 

Gezici vandallar Dışişleri Bakanlığı binasına da “Katil Davutoğlu” yazısını yazmışlardı. Sıkı bir şekilde güvenliği sağlanması gereken Dışişleri Bakanlığı binasındaki tabelaya bu yazının rahatlıkla yazılması akılarda soru işareti oluşturmuştu.

 

Ve bu çirkin eylemi yapan kişiler güvenlik kameralarına rağmen şu ana kadar tespit edilemedi.

 

Davutoğlu şimdilerde kendisine katil diyen zihniyetin siyasi temsilcileriyle seçim ittifakı yapması ise ayrıca dikkat çekiyor.

 

 

<a a="" body="https://www.yeniakit.com.tr/foto-galeri/gezicilerden-sikayetci-degilmis-sen-katil-misin-davutoglu-37477" "="" data-cke-saved-href="mailto:?subject=Bunu%20okumal%C4%B1s%C4%B1n:%20Gezicilerden%20%C5%9Fikayet%C3%A7i%20de%C4%9Filmi%C5%9F!" href="mailto:?subject=Bunu%20okumal%C4%B1s%C4%B1n:%20Gezicilerden%20%C5%9Fikayet%C3%A7i%20de%C4%9Filmi%C5%9F!" katil="" p="" rel="nofollow" sen="" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font: inherit; vertical-align: baseline; text-decoration-line: none; color: inherit;" target="_blank" title="Mail ile paylaş.">Davutoğlu şimdilerde kendisine katil diyen zihniyetin siyasi temsilcileriyle seçim ittifakı yapması ise ayrıca dikkat çekiyor.