Gülşen'in skandal sözlerine Uğur Işılak'tan tepki!

Son olarak ünlü sanatçı Uğur Işılak sözde şarkıcı Gülşen'e sosyal medya hesabından tepki gösterdi.Son olarak ünlü sanatçı Uğur Işılak sözde şarkıcı Gülşen'e sosyal medya hesabından tepki gösterdi.Son olarak ünlü sanatçı Uğur Işılak sözde şarkıcı Gülşen'e sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

UĞUR IŞILAK'TAN TEPKİ!

Ünlü şarkıcı Uğur Işılak Twitter hesabından Gülşen'in sözlerine tepki gösterdi.Işılak, "Son dönemde milletin damarına basmayı, asırlık değerleriyle dalga geçmeyi marifet sanan aşağılık bir zümre türedi. Ve ne acıdır ki, hiçbir aidiyeti ve kabiliyeti olmayan bu insan görünümlü sürüyü maalesef yine bu toplum var etti. 

Neye kızacağını bilmiyor insan!"

Sanat camiasından birçok ismin kınadığı Gülşen'e İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı TCK 216. Madde kapsamında resen Soruşturma başlatıldı.Gülşen'in sözlerine sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Savcılıkça yapılan açıklamada, Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcutlu olarak hazır edilmesi talimatı verildiği belirtildi.

İFADE VERECEK

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca şarkıcı Gülşen’in sahnede İmam Hatip Liselilere yönelik söyledi sözlerinden dolayı resen soruşturma nedeniyle Gülşen'in Çağlayan Adliyesine gelerek ifade vereceği öğrenildi.