"Haram olsun" dedi ve başına gelenler yok artık dedirtti!

"Haram olsun" dedi ve başına gelenler yok artık dedirtti!

Eski eşine tazminat ödeyen koca, dekontun açıklama kısmında "haram olsun" dedi. Bunu dediği için de huzuru bozmaya sebebiiyet verdiği için eşi Nihal B'ye tazminat ödemek zorunda kaldı. 

2011 yılında İstanbul'da ikisi de öğretmen olan Nihal B ve Barış A. evlendi Çiftin çocukları olmadığı için 7 yıl sonra boşanma kararı aldılar. 

Boşanma sebebi ise Nihal A'nın, kocasından şiddet gördüğü ayrıca, aldatma, psikolojik şiddet, malvarlığını gizleme ve ailesinin üzerine geçirme sebeplerinden ötürü eşinden boşandı. 

Genç kadın alacağı tazminattan vazgeçti eski koca ise nafaka ödemeyi kabul etti. 

Eski koca nafaka olarak her ay gönderdiği 7 bin TL'lik nafakanın dekontta yer alan açıklama kısmına "Helal etmediğim nafaka", "Haram olsun " gibi ifadeler yazdı.

 

MAHKEME: HUZURU BOZDUN DEDİ

Yazılan notların mahkeme tarafından suç kabul edildiği ve eski kıca Barış A'ya Nihal B'ye tazminat ödemesi cezası verildi.

Nihal B. dilekçede, eski eşi nedeniyle annelik hayalinden vazgeçtiğini, boşanırken sahip olduğu malvarlığının çoğunu karşı tarafa bıraktığını, buna rağmen gelirinin küçük bir kısmı sayılacak miktarda nafaka ödeyen Barış A.'nın kendisine dekont yoluyla hakaret ettiğini savundu. Nihal B. tarafından açılan 250 bin liralık tazminat davasında hakim, Nihal B.'ye 15 bin lira tazminat verilmesine hükmetti. 

 

ESKİ KOCA KENDİNİ SAVUNDU

Barış A., açıklamasında bunun tanrısal bir cezalandırma olduğunu savundu.