İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan flaş açıklama

Yıldız, kaza esnasında kızı Elif Ada'nın teyzesinin yanında olduğunu söyledi.Bodrum Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu araç içerisinde mahsur kalan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, ekiplerin yoğun mücadelesi sonucu araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Ayağından yaralandığı öğrenilen Tatlıses'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

ÖNCE ARAÇ UÇURUMDAN VİNÇLE ALINDI SONRA TATLISES ÇIKARILDI

Bir kamyon diğeri VİP araç biri de otomobil olmak üzere 3 aracın karıştığı kazada araçlarda küçük çaplı yangın çıktı4 11

Kaza sırasında yağış olması ve çevredeki vatandaşların da müdahalesi ile çıkan yangının büyümeden söndürüldüğü belirtildi.Bu arada kazadan sonra bölgeye gelen kalabalık bir grup gazetecilerin görüntü ve fotoğraf almaması için kaza mahallinin çevresini çarşaf gerdi. Kurtarma ekipleri tarafından İbrahim Tatlıses ile birlikte araç içerisinden çıkarılan biri kadın 4 kişi hastaneye kaldırıldıKadın yaralının durumun ağır olduğu diğer yaralıların ise durumlarının iyi olduğu belirtildi. Grup, yaralılar hastaneye kaldırılırken de Acil Servis girişi önünde basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için sedye ambulans önüne çarşaf gerdikten sonra yaralıları taşıttı.Tatlıses araçtan çıkarılırken, kaza sırasında kızı Elif Ada'nın da yanında olduğu ifade edildi.

ESKİ EŞİ AYŞEGÜL YILDIZ’DAN AÇIKLAMA

Eski eş Ayşegül Yıldız’dan İbrahim Tatlıses’in geçirdiği kazaya ilişkin açıklama geldi.2. Sayfa’ya konuşan Yıldız şunları söyledi:“İbrahim Bey’le az önce telefonla konuştum, çok şükür iyi. Araçta sıkıştığı yerden çıkartma çalışmaları sürüyormuş. Kızım Elif Ada’yı Bodrum’da teyzesini bırakıp, İstanbul’a dönmüştüm. Bu kaza haberini duyunca ömrümden ömür gitti. Çok şükür kızım da arabada değilmiş.”

İBRAHİM TATLISES’İN İLK SÖZLERİ: BENİ ARAÇLA BİRLİKTE ÇIKARIN

Muğla Bodrum’da trafik kazası geçiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.Sabah saatlerinde Yalıkavak yolu üzerinde seyir halindeyken bir kamyon ile çarpan araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.