LGBT'liler Gidin !

LGBT+ bireyleri ise bu karar karşısında direnme kararı aldı.

Valiliğin Kararı Net !

Mersin Valiliği'nin "Tebliğ Tebellüğ Belgesi" ile iptal ettiği 8. Onur Haftası etkinliği ve  benzeri etkinliklere  15 gün boyunca yasak koymasına  rağmen LGBT+ bireyler direnerek kararı protesto etti. 
Ayrıca yine Valilik kararı ile gelen, "İlimiz genelinde gerçekleştirilebilecek belirtilen konuların devamı niteliğindeki, tüm toplantı ve gösteri yürüyüşü,basın açıklaması,açık veya kapalı yer toplantısı,yapı düşünülen her türlü etkinliğin(toplanma ve toplanma teşe yürüyüş,oturma eylemi, stand/çadır kurma,bildiri dağıtma,afiş pankart açma, protesto eylemi, şenlik festival,spor müsabakası,panel konferans,seminer, film gösterimi vb.) yasaklarına rağmen toplumu sapkınlaştıran LGBT+  bireyleri, hukuku çiğneyerek adalet arayışına girdiler.

"Alıştık, Gitmiyoruz, Burdayız!" 

Sapkınlıkları meşrulaştıran ve aile değerlerimizi zedeleyen bu güruhun, politikaları bitmek bilmiyor. Her olaydan nem kapıp, mağdur edebiyatı yapan topluluk, Valilik kararını hiç sayarak, "Alıştık, Gitmiyoruz, Burdayız!" dediler.
 
Dinimizi ve gelecek nesilleri hedef alan bu bireylere karşı tavrını net bir şekilde ortaya koyan Mersin Valiliği'ne teşekkür ederken, bireyleri destekleyen derneklerin ne yol izleyeceği ise merak konusudur.