Kaçak Su İddiası Ortaklığı Bozdu

Belgeler Ortada, Gökçel Kendini Sıyırma Peşinde 

İsmail Yerlikaya'ya ait olduğu iddia edilen 3 işyerinin kaçak su kullanımı için toplamda 236 bin TL para cezası kesilmişti. 
WhatsApp ihbar hattımıza gelen dekonta göre İsmail Yerlikaya'nın üzerine düşen 132.139.4 TL cezayı ödediği açıktır. CHP'li  Gökçek'in ise cezayı ödememek için ortaklığı yalanlayıp Yerlikaya'yı suçlar ve kendini soyutlama çabası son derece dikkat çekicidir.

Yerlikaya'ın suçlamaları reddettiği ve iftira olarak nitelendirdiği kaçak su kullanımı için söz konusu cezanın  sadece bir firma  için geçerli olduğu ve onuda ödediğini beyan etti. CHP'li Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel ve CHP'li Meclis üyesi Tuncay Gökçel ile ortak olduğunu ileri sürdü.

 CHP'li Gökçel Deşifre Oldu

CHP'li Gökçel'in kaçak su kullanımında isminin geçmesi ve deşifre olması Gökçel'i epeyce kızdırmış durumdadır. Gökçel durumdan kendini sıyırmak için, ceza yiyen şirket ortaklıklarının 2016 da bittiğini, Yerlikaya ile sadece şirketin yer aldığı arsanın sahibi olan şirket ortaklığı yaptıklarını savundu. 
Bunun üzerine İsmail Yerlikaya'nın sosyal medya üzerinden paylaştığı ceza dekontu ve şirket ortaklığı belgesini atması gündem de bomba  etkisi yarattı.

CHP'li Gökçel'in," İsmail Yerlikaya ile bahsedilen şirkette herhangi bir ortaklığımız olmuş ancak 2016 yılında bu ortaklık son bulmuştur."demesinin üzerine Yerlikaya sosyal medya hesabından Gökçel'i esprili bir dille yalanlayarak," Sanırım ortağım cezadan kendine düşen kısmı ödememek için bu açıklamayı yapıyor. Kaçış yok, %50 sini ödemekle yükümlü."dedi