Vahap Seçer ve İsmail Küçükkaya'nın Dostluğu Afişe Oldu

Başarılı gazeteci köşe  yazısında, Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın  her programda Vahap Seçer'e övgüler dizdiğini söyledi. Bu övgünün ve haberlerinde Vahap Seçer'i  bu kadar yüceltmesinin asıl sebebi için ise bomba iddialarda bulundu.

6 Milyonluk Ev! 

Ersin Ramoğlu, nabza göre şerbet verip muhalif medyanın sözcüsü haline gelmiş taraflı gazeteci İsmail Küçükkaya'nın, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer'e övgülerin sebebi olarak 6 milyonluk bir evi işaret etti. İddiaya göre İsmail Küçükkaya'nın Mersin'de 6 milyon değerinde bir evi bulunmakta.

Gerçekler Ortaya Çıktı 

Yazıda, yönetimin giderek ilkelleştigi ve perde arkasında dönen paraların nereye gittiğinin bir bir açığa çıktığı CHP'li Büyükşehir belediyesi için Park ve Bahçeler Daire Başkanı Göher Şahin'in torpilinin, Veli Ağbaba olduğunu iddia edildi.

Chp Genel Başkan Yardımcısı olan Veli Ağbaba'nın, Vahap Seçer'e bir hışt demesinin herşeye yaptırmaya  yettiğini söyleyen Ramoğlu,"Ağbaba'nın başkan Vahap Seçer'e 'hişt' demesi yetiyor... Küçükkaya İsmail'in işi ise Vahap Başkan'ın kirini pasını yıkamaktır."dedi.

Öte yandan Vahap Seçer'in eşi Meral Seçer'in belediyeye kestiği milyonluk faturalar için ise,"Başkan eşi Meral Seçer'in belediyeye kestiği milyonluk faturalar da merak konusu...
Ne kadarı gerçektir bunların? Malum medya bunu da sormaz, onların işi Diyanet üzerinden dinimize saldırmaktır."dedi