Mersin'de Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri Tatilden Döndü

Otobüslerde 3 Aydır Klima Yanmıyormuş!

Nizamettin Yalçın hesap adlı bir vatandaş, halkın Chp'li büyükşehir belediyesine ait belediye otobüslerinde çektiği çileyi dile getirdi. Vatandaş," Toplu taşıma araçlarında 3 aydır klima açılmıyor. 21 yolcu alması gereken araç 35/40, kişi alıyor. Vatandaşın anası ağlıyor, tek bir denetim yok.3 yıllık süreçte Mersin büyükşehir belediyesi zabıta daire başkanı başarısız olmuştur."diye konuştu.

Öte yandan vatandaş, zabıta ekiplerinin daha yeni yeni denetlemeye başladığını ve bu denetlemenin göz boyama amaçlı olduğunu belirterek,"Kimden çekiniyorsunuz Vahap Seçer  başkanım?"diye ekledi.

Görevini Yapmayan Zabıta Daire Başkanı Neden Hala Görevde?

Vatandaş Vahap Seçer'e ve bünyesindeki zabıta ekiplerine isyanını dile getirirken adeta halkın sözcülüğünü yaptı. Vatandaş Nizamettin Yalçın,"Vahap Seçer başkanıma bir vatandaş olarak soruyorum. Denetim yapamayan bir kuruma neden ve niçin alım yaptınız? Alımlarda size iletmiştim. Bu kadar üniversite bitirmiş, doktorasını yapmış pırıl pırıl gençler dururken, Kolluk kuvvetlerinden ve görevden kaçan, istifa eden biri Mersin halkına ne hizmet edebilir?diye konuştu.
Ayrıca, Mersin büyükşehir belediyesi zabıta daire başkanının asıl görevi halkın,esnafın mağduriyetini gidermektir. Görevini yapamayan bir daire başkanını neden görevde tutuyorsunuz?" diyerek Seçer'e isyanını dile getirdi.