CHP'li Seçmen, Pişman Oldu

Mersin'de Ayhan Dölek isimli bir vatandaş sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile, şuanda Yenişehir Belediye Başkanı olan  Abdullah Özyiğit'e karşı yaşadığı pişmanlığı dile getirirken, geçmiş dönemde Yenişehir'de belediye başkanlığı yapmış olan İbrahim Genç'e ise özlemini dile getirdi.

Abdullah Özyiğit Pişmanlığı !

Terör sevicilere desteği ile gündemden düşmeyen CHP'li Yenişehir Belediyesi başkanı Abdullah Özyiğit, Atatürk'e "Dersim'de katliam yaptı" diyen ve eski Hdp'li olan Hüseyin Doğan'ı başkan yardımcısı olarak ataması ile kamuoyunu  epeyce kızdırmıştı. Öte yandan Özyiğit,  Valilik tarafından konseri iptal edilen PKK-HDP destekçi Pınar Aydınlar'a arka çıkmıştı. Pınar Aydınlar isimli sözde sanatçı, terörist Abdullah Öcalan'ın posteri önünde şarkılar söylemiş, Hollanda'nın "Den Haag" kentinde PKK'nın kuruluş yıldönümü kutlamlarında sahne almıştı.
  
"İbrahim Genç'in Kıymetini Bilemedik"

Göreve ve Mersin'e ihanet eden CHP'li Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'e destekler git gide azalmaktadır. Sosyal medya hesabından  paylaşım yapan Ayhan Dölek'in sözleri ise bu düşünceyi destekler niteliktedir. Ayhan Dölek paylaşımında,"Sayın İbrahim Genç,Yenişehir eski belediye başkanı. Bizler, mersinliler olarak sizin kıymetinizi bilemedik.CHP'de bilemedi. Hiçbir şaibeye bulaşmadan, halkın malını yandaşa yalakâya peşkeş çektirmediniz,halka oynamadınız. Ne güzel eserler bırakmışsınız meğer. Yüreğine sağlık güzel insan. Hiçte reklam yapmamışsınız, sizi çok arıyoruz.  

Atatürk Kongre ve Kültür merkezi, Özgecan tesisleri,  Yenişehir Belediyesi Hizmet Binası,  sayısız spor sahası ve parklar,tenis kortları,                                  parklar.Kapalı spor salonları, Birçok sağlık ocağı ve kreşler,Amatem, Alzheimer hastanesi,Öğrenci yurtları,  belediye misafirhanesi ki bu yurtlarda 600 küsur öğrenci barınacak. Aklıma gelen hizmetlerin bir kısmı... Helal olsun size, hiç reklam yapmadan ne güzel işler yapmışsınız meğer. Şimdikilerde seksen kaz dağıtıyor ortalığı toza dumana katıyor. Üç yılda iki alt geçit yaptılar, satış reklamları süper. Yüreğine sağlık güzel adam ! Hakkını helal et Mersin'e! "şeklinde konuştu