Büyükelçiliklerin kapatılması sonrası Türkiye'deki o camiyi işaret ettiler!

Bazı Avrupa ülkeleri güvenlik gerekçelerini öne sürerek İstanbul'daki büyükelçiliklerini kapattı. Kapatılan büyükelçiliklerin ardından bir camimiz üzerinden saldırı iması yapıldı.

Hollanda Başkonsolosluğu'nun ardından sırasıyla Almanya, Fransa, Belçika ve İngiltere Başkonsolosluğu güvenlik gerekçesi iddiasıyla kapatıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise bu duruma yönelik bir açıklama yaptı ve 'Türkiye'ya karşı psikolojik bir harp yürütülmektedir.' diyerek 15 kişinin gözaltına alındığını, bunlardan 5'inin tutuklandığını açıkladı.

Süleyman Soylu açıklamasının devamında ise, "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, Türkiye'de bazı büyükelçiliklerin ve konsoloslukların güvenlik gerekçesiyle geçici süreyle kapatılmasına ilişkin, "60 milyon turist hedefimizi koyduğumuz bir günde, 51 milyon turistin geldiğini, 46 milyar dolar turizm geliri elde ettiğimizi açıkladığımız bir günde Türkiye’de yeni bir psikolojik harp başlatmanın eşiğinde olmuşlardır" dedi.

Her Açıdan kanalına konuk olan stratejist Koray Kamacı, büyükelçiliklerin kapatılma olayını değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

Bu husus çok önemli. Dört gün içerisinde ABD iki defa Türkiye'de bir eylem olacağına dair uyarılar yaptı.Yunan gazetesi ise İstanbul'daki bir camiyi işaret ediyor. Bu gerçekten dikkat çekici.

Manşette Süleymaniye Camii'ni veriyorlar. Bu mesaj önemli aslında. Uyarıların hepsinde kiliseler ve sinagogların büyük tehlike altında olduğu bildiriliyor.

Bunu iyi görmek lazım. Bir sinagog ya da kilise yakınında bir terör saldırısı yapabilirler. Bunu neden yaparlar? Türkiye'nin elini kolunu bağlamak için yapabilirler.

Nerede yakıldı Kuran'ı Kerim? Türk büyükelçiliğinin önünde yakıldı. Yarın öbür gün diyecekler ki Türkiye buna müsaade etti.

Türkiye'de bir provokasyon hazırlıyorlar. Çok tehlikeli. Bu kaos düzeninin mimarları Türkiye'de bir iç cepheyi sarsıcı kaosun düğmesine basmak için bunu fırsat görüyor. Allah göstermesin.