Deprem bölgesine giden Survivor Nagihan'dan 'Türk askeri' açıklaması

Son olarak Survivor'a katılan ve daha sonra kansere yakalanan Nagihan Karadere, deprem bölgesindeki izlenimlerini katıldığı bir canlı yayında aktardı.

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremlerinin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu.Herkes depremzedelerin yaralarını sarmak için seferber oldu. İlk olarak yardım kolilerinin hazırlanması için çalışan milli atlet Nagihan Karadere şimdi ise depremzedelerle buluştu.

İlk önce Hatay'a giden Nagihan Karadere, daha sonra başka il ve köylere de ziyaretlerde bulundu.

Beyaz Tv'de ekranlara gelen Hayatın Rengi programına konuk olan Nagihan Karadere, 'AFAD ve Türk askeri eksik kaldı' yalanıyla ilgili konuştu. İşte Karadere'nin o açıklamaları...

Sosyal medyanın gücünü özellikle bu deprem döneminde çok iyi kullandık. Yardım konusunda hep beraber olduk. Beni etkileyen çok şey oldu.Albay bize kendi çadırını verdi. Çok soğuktu. Şartlar zordu ama biz güçlü bir milletiz. Askerlerimiz, polislerimiz herkese kol kanat gerdi.

AFAD mükemmel çalıştı. Askerimiz oradaydı. Kimse boş konuşma yapmasın. Bizzat oradaydım. Her şey fazla fazla vardı.

Doldu taştı her şey. Buradan onlara teşekkür etmek istiyorum. Askerimize, polisimize, AFAD ve gönüllü olarak yardım eden herkese teşekkürler. Herkes özveriliydi.