Cani baba; eski eşi ve oğlunu katletti, kızını ağır yaraladı!

Olay Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, Emekli uzman çavuş Nevzat Acar boşanma ile sonuçlanan dava kararı eline ulaştıktan sonra gerçekleşti. Züleyha Acar’ın kuzeni Burak Çelikkanat’ın anlattığına göre katil, Oğuz Can Acar’ı 9 kurşun ile katlettikten sonra Züleyha Acar’a da 12 kurşun sıkıyor. Kızı Nur Seda Acar’ı da 3 el ateş ederek ağır yaralayan katil en sonunda intihar ediyor.

KIZI NİŞANLAYACAKTI, AĞIR YARALADI!

Oğuz Can Acar ve Züleyha Acar olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan Nur Seda Acar’ın nişan arifesinde olduğu öğrenildi. Burak Çelikkanat’ın aktardığına göre katil, çıkmadan önce kızının başına doğru da bir el ateş etmiş.

OĞUZ CAN ACAR EDEBİYATÇI KİMLİĞİ İLE TANINIYORDU

Oğuz Can Acar’ın fantastik edebiyat üzerine incelemeler yaptığı ve ‘Tamu Kapısı Anıları’ isimli bir romanın altına imza attığı da öğrenildi. Romanının yanı sıra arkasında çeviri ve şiir gibi eserler bırakan Oğuz Can Acar, Demlik Mecmua’nın ve Mavi Gök Yayınları’nın da yazar kadrosunda yer alıyordu.

Edebiyatçı kimliğinin yanı sıra siyaset bilimi doktorası yaptığı öğrenilen genç için Kocaeli Üniversitesi öğretim görevlisi Adem Çaylak sözlerinde “Akademik potansiyeli çok yüksek gencecik bir bilim fidanımız kesildi. Yazdığı ödev ve makalelerine bakarak hepten sarsıldım. Ruhun şâd olsun yiğidim…" ifadelerine yer verdi.