İYİ Parti lideri Akşener'in 'alın teri' tiyatrosu!

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ortaya çıkan fotoğrafı yeni bir tiyatro olarak yorumlandı. Görüntülerde Akşener'in pantalonunun ıslak olduğu görülürken binlerce İYİ Parti destekçisi 'alın teri' yorumlarında bulundu. Fotoğrafa daha dikkatli bakıldığında ise Akşener'in yanındaki telefonunun da üstünde su damlacığı görülürken başının ise ıslak olmadığı 'yine bir İYİ Parti' tiyatrosu dedirtti.

Gittiği her yerde büyük bir tepkiyle karşılanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği bir ziyarette arabada çekilen görüntüsü sosyal medyayı ikiye böldü.

ÜSTÜNE SU DÖKÜLMÜŞ'

Akşener'in oturduğu sırada çekilen fotoğrafında bacaklarının ıslak olduğu görülüyor. Öte yandan yanındaki telefonunun ekranında da su damlacılığı görünüyor. Ancak çok terleyen Akşener'in ne hikmettense saçı başı gayet düzgün, hiç bir terleme emaresi göstermiyor. 

'TELEFON DA TERLEMİŞ' 

Sosyal medyada İYİ Partililer tarafından paylaşılan fotoğrafın altına 'alın teri' yorumları yapılırken telefonda da su damlacığı olması 'üstüne su dökülmüş', 'telefon da terlemiş' yorumunu yaptırdı.

Daha önceki meclis grup konuşmalarında sahneye 'mağdur' diye çıkardığı kişilerin 'tiyatro' olduğu ortaya çıkan Akşener'in ekibinin Meclis tatile girdiği için yeni bir pr çalışması ihtiyacı hissettiği görülüyor.