İYİ Parti'den İmamoğlu'na peş peşe tepkiler

İYİ Partili Mete Koca, "İmamoğlu'nun operasyon çektiğini" söyledi, "Seni başkan seçtirtmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. İYİ Parti GİK Üyesi Elibol da "Hata bizde" dedi, İmamoğlu'na önceki destekleri için özür diledi.

Millet İttifakı'nın dağılmasının ardından İYİ Parti ile CHP arasında restleşme devam ediyor. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'a eleştiriler yöneltiyor. 

Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecindeki tutumlarına da tepki gösteren Akşener, "Keşke onlar olmayaydı da ben olaydım" demişti. 

İYİ PARTİLİ İSİMDEN TEPKİ: İMAMOĞLU OPERASYON ÇEKİYOR!

İBB İyi Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, Akşener'in talebiyle istifa etmişti. Sarı, daha sonra yapılan seçimde yeniden aynı göreve geldi.

İYİ Parti Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Mete Koca, "İmamoğlu'nun İBB Meclis üyeleri üzerinden operasyon çektiğini" öne sürdü. Koca, "Operasyonun büyüğü 31 Mart'ta olacak Sayın Eş Başkan. Seni başkan seçtirtmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"NİCE FALSOLARINA RAĞMEN DEFALARCA ELİNDEN TUTTUK"

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Aslıhan Elibol da İmamoğlu'na tepki gösterdi. Elibol, "Hata bizde ki Beylikdüzü sınırları dışına çıkamayacak adamın, kendi genel başkanı bile sahip çıkmazken, nice falsosuna rağmen defalarca elinden tuttuk" ifadelerini kullandı.