Kaan Sezyum'dan hep aynı terane! Yine mi zoruna gitti koçum?

"AK Parti Hükümeti, dünyanın en iyi işini de yapsa bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok” herzesini yumurtlayan Engin Altay ekolünün önemli temsilcilerinden Kaan Sezyum, yine "boş muhalefet" yaptı. Sezyum, "marjinal solun gülü" Birgün gazetesindeki köşesinde, Türkiye'de yaşanan son gelişmelerle aklı sıra dalga geçti. Sezyum'un "yazı" diye pazarladığı hezeyanları şöyle: 

"Duydunuz değil mi? 6 Alman’dan biri aç yatıyormuş. Bize ne Almanlardan. Takvim yazdığına göre kesin bilgidir fakat aç yatan Almanların da kesin bir bildiği vardır. Spor yapıyordur ya da diyettedir. Almanya’da fantastik enflasyon varmış, ondan aç yatıyorlarmış. Bizdeki gibi %170’lerde filan herhalde. Peki Türkler bu durumda nasıl yatacak?

Haberler iyi yine rezerv bulundu. Ne isterseniz var. Toryum, boryum, sodyum, uranyum, hapyum, tozyum, kuruyum, suluyum, bakır, çinko, sincap, dualipayum ve vay babayun elementleri bulunmuş. Karadeniz’de 250 trilyon dolarlık doğalgaz rezervi de cabası. Seçimler yaklaşırken ülkede zaten aniden her yerden bir şeyler fışkırmaya başlıyor."