Kadıköy’ü ayağa kaldıran görüntü!

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kayserispor'u konuk etti. Rakibini 4-1 gibi bir skorla mağlup eden sarı-lacivertliler adını yarı finale yazdırdı. Hafta sonu Beşiktaş'la oynanan derbide ağır bir yenilgi alan Fenerbahçe'de, Kayserispor'la Kadıköy'de oynanan mücadelede çarpıcı anlar yaşandı. Teknik direktör Jorge Jesus devreye girerken, tepkilerin dozu arttı. İşte tüm ayrıntılar...

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Kayserispor'u konuk etti.Hafta sonu ligde ezeli rakibi Beşiktaş'a 4-2 kaybeden ve büyük hayal kırıklığı yaşayan sarı-lacivertliler, Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

GOLLER SONRASI 'YÖNETİM İSTİFA' TEPKİSİ

Beşiktaş derbisinde alınan yenilginin ardından taraftarlar, sarı-lacivertli futbolcuları Kayserispor maçında protesto etti.

Taraftarlar, 4-1 biten maçta atılan her golün sonrasında 'yönetim istifa' tezahüratı yaparak Ali Koç ve yönetimine tepkilerini gösterdi.

ARAO'YU YUHALADILAR

Ülker Stadı'nda taraftarların tepki gösterdiği isimlerden biri de Willian Arao oldu. Oyuna 68. dakikada giren Arao, sahaya adım attığı andan itibaren tribünler kendisini ıslıklamaya başladı. Oyun içerisinde de Arao, her topla buluştuğunda tribünler tarafından yuhalandı.

Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda teknik direktör Jorge Jesus'la Flamengo hakkında sohbet ettiklerini anlatan Arao, Portekizli teknik adamın Brezilya'nın başına geçerse başarılı olacağını söylemişti.

ÖZÜR DİLEDİ

Bu sözleri nedeniyle taraftarların sert tepkisiyle karşılaşan Arao, Kayserispor maçından sonra özür diledi.

Arao açıklamasında, "Ben, bana sorulan bir soruya cevap verdim. Bana, 'Jesus Brezilya'ya gelirse nasıl olur?' diye soruldu. 'Ben de giderse başarılı olur ama benim dileğim, onunla birlikte burada uzun yıllar kalmamız' dedim. Sözlerim yanlış anlaşıldıysa özür dilerim." ifadelerini kullandı.

VALENCIA'YI JESUS TESELLİ ETTİ

78. dakikada oyundan çıkan Enner Valencia da kenara gelirken ıslıklandı. Jorge Jesus, tekrar taraftara karşı döndü ve ellerini açarak ıslıklara tepkisin gösterdi. Daha sonra Ekvadorlu oyuncunun yanına giden Jesus, öğrencisini teselli etti.

İRFAN CAN'A TRÜBÜNDEN ISLIK SESLERİ

Fenerbahçe'de 68. dakikada oyuna giren İrfan Can Kahveci, taraftarlar tarafından tepki gördü. Öte yandan Kahveci, maç içinde topla buluştuğu sırada tribünden ıslık sesleri yükseldi.

SOYUNMA ODASINA GİTMEK İSTEDİ

Kritik maçın son düdüğü geldi ve Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi. Müsabakanın bitimiyle yoğun tepki gören İrfan Can Kahveci, direkt soyunma odasına gitmek istedi.

Bunu gören Jorge Jesus, İrfan Can'ı tutarak taraftarı selamlamasını istedi ve yeniden sahaya çıkardı.

"ONU KOVUN"

Bazı taraftarların hem tribünde hem de sosyal medyada İrfan Can Kahveci için, "Takımdan kovun, onu artık görmek istemiyoruz" ifadeleriyle tepkilerini dile getirdikleri belirtildi.

EN BÜYÜK DESTEK SERDAR DURSUN'A

Sarı-lacivertli taraftarlar maç boyunca Serdar Dursun'a yoğun destek verdi. Ayrıca oyuna sonradan giren Arda Güler de destek alan bir başka isim oldu.

Ayrıca Portekizli teknik adam maç sonu taraftarlardan, sahadaki mücadelelerinden dolayı takıma alkış istedi.