Kalemine Sağlık!

Köşe yazısında, PKK, FETÖ ve CHP 'nin  ilişkileri,CHP'li belediyelerin  Atatürkçülükten, faşistliğe akan politikaları, Seçer'in ağaç katliamından, İsmail Küçükkaya ile dikkat çekici görüşmelerine kadar  birçok konudan bahsedildi.  

Tüm Oklar Vahap Seçer'de

Kamuoyundan düşmeyen ağaç katliamı ve sonrasında Belediye Başkanı Vahap Seçer'in umursamaz ve faili korur tavrı, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Ersin Ramoğlu'nun ağlarına da takıldı. 


Ersin Ramoğlu, CHP'li belediyelerin faşistlikte millete Hitler'i anımsattıklarını, Atatürkçülük, demokratlık ve çevreciliklerinin de sahte olduğunu belirterek, "Vahşi bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan'a adanan ağacı zehirle öldüren CHP'liler, Özgecan'ın katli kadar üzüntü yarattı! Ama Başkan Vahap Seçer, olayı geçiştirip gitti. Park Bahçeler'de Göher Şahin'e dokunmadı... Kadın PKK sevdalısı Veli Ağbaba'dan torpilli çünkü!" dedi. 


Vahap Seçer Ve İsmail Küçükkaya Neyin Peşinde ? 

Ramoğlu, Vahap Seçer'in Gazeteci İsmail Küçükkaya ile son zamanlardaki aşırı münasebeti için ise dikkat çekici bir yorumda bulundu. Ramoğlu,"Seçer'in kankisi İsmail Küçükkaya ise Mersin'den çıkmıyor! Şehir aylardır bu ikiliyi konuşuyor... Divan otelinde yatmalar, Göher Şahin ve Necla Çavuş'la fotoğraf çektirmeler, zarflar ve yıkama yağlama muhabbetleri. Başka neler neler...
Duyduklarımı yazsam polisiye roman olur."derken, Meral Seçer'in kooperatifinden alınan çiçekler için," Başkan karısı Meral'in kooperatifinden 5 milyonluk bitki almış. Bu yılki rakamın 15 milyonu geçeceği ifade ediliyor.
Sokak çiçekleri istismara müsaittir, yani dikilmeyen çiçek için 'diktik' diyebilirler."dedi