KAMUOYUNA DUYURU

Mersin, "Birebirhaber.net" ve "Mersin Kara Haber" olarak, habercilikte hep gerçeklik, doğruluk, tarafsızlık, kamuoyunun bilgilendirilmesi, haber kaynağına saygı,özel yaşamın gizliliği, kişi hak ve özgürlüklerin korunması,toplumsal faydanın sağlanması, tarafsızlık ilkesi ve en önemlisi de objektiflik etik ilkeleri ile haraket ettik.                           

Bizlerin, "Birebirhaber.net" haber portalı "Mersin Kara Haber" mail adresi dışında kullanmış olduğumuz herhangi bir iletişim ve haber  portalımız yoktur.Bizlerin kullanmış olduğu Haber portalı Gmail hesaplarımız bellidir. Kötü niyetli kişiler, hukuka aykırı olarak haber portalımızın IP adresi  ve DNS ayarlarına sızılmış gibi intiba yaratarak, bizlere saldırı düzeneği kurmuştur.
Firmamızda, herhangi bir terör örgütü ile iktisatlı kişi veya kişiler bulunmamaktadır. Yurttaş gazeteciliği de yaptığımız firmamızda, haberlerimiz malum bazı çevreleri rahatsız etmiş olsa da,halk haberciliği yapmaktan vazgeçmeyeceğiz.
Bu tür saldırılar bizleri yıpratmanın aksine daha da güçlendirmektedir.
İsmimizi, farklı çevrelerde ve kulvarlarda kullanıp, o farklı çevre ve kulvarlarla ilişkilendirmeye çalışan ve karalama peşinde olan  kişiler ile Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri huzurunda hesaplaşacağımızı bildiririz. Bizleri yıpratmak peşinde olan kişilerin gereken cezayı alması için ise sürecin takibinde kalacağımızı kamuoyuna bildiririz.